Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolye ve küpe görmek

Rüyada kolye ve küpe görmek

Rüyada kolye ve küpe görmek zafer ve bol kazanç getireceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, sağlıklı bir hayat süreceğine, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada kolye ve küpe gördüyseniz:

  • Size haksızlık yapıldığı konusunda haklı olabilirsiniz.

Rüyada küpe ve kolye görmek her iki tarafın da çok üzüleceğine, bereketin artacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına işaret eder.

Rüyada altın kolye ve küpe görmek hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada kolye küpe takmak hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, çok başarılı olunacağına, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kolye ve küpe hediye almak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada küpe kolye görmek hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına işarettir.

Rüyada altın küpe kolye bulmak gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın kolye küpe görmek şansın açılacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın küpe kolye görmek sorunlarının tamamen biteceğine, sorunların ve dertlerin biteceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments