Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küpe satın almak

Rüyada küpe satın almak

Rüyada küpe satın almak bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, istediği herşeye ulaşabileceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, hüsrana uğrayacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada küpe satın almak gördüyseniz:

  • Çelişkili durumlar ya da iniş çıkışlı hareketleri olan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada altın küpe satın almak planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine yorulur.

Rüyada küpe satın aldığını görmek kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada küpe satın almak bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil küpe almak çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada küpek gürmek yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, saygının hiç eksik olmayacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada sedef küpe görmek kısa süre içinde engelleneceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine işaret etmektedir.

Rüyada birisine küpe görmek saygının ve iletişimin bozulacağına, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada küpe aradığını görmek terfi edeceğine, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments