Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın küpe satın almak

Rüyada altın küpe satın almak

Rüyada altın küpe satın almak mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın küpe satın almak gördüyseniz:

  • Sizi yapmaktan hoşlanmadığınız şeyler yapmaya zorlayan kişiler olabilir.

Rüyada altın küpe satın almak sevdiği kişilerden zarar göreceğine, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada küpe satın almak ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada küpe satın aldığını görmek onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın küpe kırılması görmek maddi sıkıntıların biteceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına delalettir.

Rüyada altın küpe düşürmek zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birisinden altın küpe almak uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına işaret eder.

Rüyada altın küpe bulmak çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada altın küpe tekini kaybetmek şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments