Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuzda kum görmek

Rüyada havuzda kum görmek

Rüyada havuzda kum görmek hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, programların ve projelerin tutmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada havuzda kum gördüyseniz:

  • Hedeflerinize odaklanmanızda fayda var.

Rüyada kumlu havuz görmek kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine işarettir.

Rüyada havuzda kum görmek hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına tabir olunur.

Rüyada kum havuzu görmek borçların yakın zaman içinde biteceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökten kum yağdığını görmek sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine delalettir.

Rüyada kum yolda yürümek haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına rivayet eder.

Rüyada kum attığını görmek uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, getirisinden daha fazla olacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada toprak kum görmek içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, mutlu ilişkiler kuracağına, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kumdan altın toplamak sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments