Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kumda uzanmak

Rüyada kumda uzanmak

Rüyada kumda uzanmak maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, ticari anlamda yön değiştireceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kumda uzanmak gördüyseniz:

  • Gerçekte olanlarla size anlatılanlar tamamen birbirinden farklı olabilir.

Rüyada kumda uzanmak gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada koltuğa uzanmak bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, fırsatların daha büyük getirileri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dizine uzanmak kötü ve tatsız sözler işiteceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine inanılır.

Rüyada dize uzanmak afiyette ve keyifte olacağına, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine delalet eder.

Rüyada divana uzanmak çok büyük kazanç elde edileceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına alamet eder.

Rüyada biriyle yan yana uzanmak rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine işarettir.

Rüyada erkekle uzanmak mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, evlatların hayırsız çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada çimenlerde uzanmak sorunlarını bitireceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments