Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kum çıkarmak

Rüyada kum çıkarmak

Rüyada kum çıkarmak insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine alamet eder.

Rüyada kum çıkarmak gördüyseniz:

  • Her an her şey olabilir.

Rüyada kumdan para çıkarmak ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına, maddi gücünün artacağına rivayet eder.

Rüyada ayakkabıdan kum çıkarmak zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, duygularının karşılıklı olacağına delalettir.

Rüyada ağızdan kum çıkarmak karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına alamet eder.

Rüyada kumdan altın çıkarmak çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine delalet eder.

Rüyada kum çıkarmak el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, kimse ile tartışmayacağına, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına rivayet eder.

Rüyada kumdan balık çıkarmak çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada denizden kum çıkarmak ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evde kum görmek eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments