Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçta kum görmek

Rüyada saçta kum görmek

Rüyada saçta kum görmek elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, kendisiyle övüneceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına tabir olunur.

Rüyada saçta kum gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız edebilecek olaylardan ya da kişilerden kaçınmak için hesaplayarak ilerlemeniz gerekiyor.

Rüyada saçta kum görmek kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçında kum görmek ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökten kum yağdığını görmek çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada deniz kumu yemek büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada inşaat kumu görmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada kum yığını altında kalmak kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine delalet eder.

Rüyada deniz kumu görmek yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, çok iyi işler yapılacağına rivayet eder.

Rüyada kum yemek maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments