Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kum ve toprak görmek

Rüyada kum ve toprak görmek

Rüyada kum ve toprak görmek zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, hiçbir sorun yaşamayacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine işaret eder.

Rüyada kum ve toprak gördüyseniz:

  • Alışılmadık kaynaklardan gelir elde edebilir veya karlı alışverişler yapabilirsiniz.

Rüyada kum ve toprak görmek sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kumlu toprak görmek yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada toprak kum görmek maharetli bir kişi ile evlenileceğine, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada toprak ve kum görmek mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına yorulur.

Rüyada kum toprak görmek şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına yorulur.

Rüyada altın kum görmek günü birlik tatillere çıkacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine işaret eder.

Rüyada kum satın almak iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızgın kum görmek kişinin gülen yüzünün solacağına, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments