Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kumarhaneye gitmek

Rüyada kumarhaneye gitmek

Rüyada kumarhaneye gitmek hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği işarettir.

Rüyada kumarhaneye gitmek gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalar yaptığınızın farkına varabilirsiniz.

Rüyada kumarhaneye gitmek çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada kumarhanede para kazanmak onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada arabayla arka arka gitmek orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine işaret eder.

Rüyada koyun almaya gitmek kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine tabir olunur.

Rüyada arabayla işe gitmek sıkıntılarına ortak olacağına, yenileneceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kutlamaya gitmek üzüntülerin mutluluğa döneceğine, işinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine inanılır.

Rüyada oğluyla hacca gitmek sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada tekneyle gitmek bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments