Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kum yağmuru görmek

Rüyada kum yağmuru görmek

Rüyada kum yağmuru görmek ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına işarettir.

Rüyada kum yağmuru gördüyseniz:

  • Stres içeren ortamlardan uzak durmakta, risk içeren ortamlara girmemekte veya risk almamakta fayda var.

Rüyada kum yağmuru görmek yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine işarettir.

Rüyada kumdan adam görmek konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada kum torbası görmek çalışmaların beğeni almayacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ince kum görmek bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, sıkıntılı durumlar yaşayacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına yorulur.

Rüyada kum tanesi görmek yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kumlu ev görmek bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına işarettir.

Rüyada suyun içinde kum görmek yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, işinde başarılı olacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada kumda yürümek zengin için yoksulluğa, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments