Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kum döktüğünü görmek

Rüyada kum döktüğünü görmek

Rüyada kum döktüğünü görmek sıkıntılarının zamanla geçeceğine, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine delalet eder.

Rüyada kum döktüğünü gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınız hareketlenmeye başlıyor.

Rüyada sahilde kum görmek ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına alamet eder.

Rüyada kürekle kum atmak herkesi doğru yola çağıracağına, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada evinde kum görmek geçiminin zor hale geleceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına yorulmaktadır.

Rüyada kumdan deniz görmek hanesine huzurun dolacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına rivayet eder.

Rüyada kumun içine girmek ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine alamet eder.

Rüyada traktörle kum taşımak hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, makamının yükseleceğine, kazancın gittikçe artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kum yığınının altında kalmak isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına yorulur.

Rüyada çakıl kum görmek sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments