Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada traktörle kum taşımak

Rüyada traktörle kum taşımak

Rüyada traktörle kum taşımak sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, mutluluktan havalara uçacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yardımda bulunacağına, bol kazançlı günlere kavuşacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine yorulur.

Rüyada traktörle kum taşımak gördüyseniz:

  • Bazı konular inanılmaz bir şekilde yararınıza bir hal alabilir ya da kabul edilebilir hale dönüşebilir.

Rüyada traktörle kum taşımak kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına tabir olunur.

Rüyada traktörle taş taşımak dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada traktörle eşya taşımak darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, bol kazanç elde edeceğine, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına işaret eder.

Rüyada traktörle yük taşımak çok başarılı işlere adım atacağına, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine yorulur.

Rüyada traktörle ev taşımak işlerinin duracağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kamyonla kum taşımak öz güveninin yerine geleceğine, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine rivayet eder.

Rüyada çuvalla kum taşımak sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine alamet eder.

Rüyada kum torbası taşımak işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, sorununu kolayca çözeceğine, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments