Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde kum görmek

Rüyada evde kum görmek

Rüyada evde kum görmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, neşesini kaçıracağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine alamet eder.

Rüyada evde kum gördüyseniz:

  • Evde sorunlar yaşanabilir.

Rüyada kumdan ev görmek zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına delalet eder.

Rüyada evde kum temizlemek iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına inanılır.

Rüyada ev içinde kum görmek hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada evde kum görmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kumlu ev görmek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, kötü gidişe dur denileceğine delalettir.

Rüyada kumdan ev yapmak kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evden kum temizlemek mutlu ve huzurlu hissedeceğine, rızkın kesilmeyeceğine, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına inanılır.

Rüyada akan kum görmek dinden çıkacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments