Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada afganistanı görmek

Rüyada afganistanı görmek

Rüyada afganistanı görmek talihin yüzlerine güleceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, zarar göreceğine alamet eder.

Rüyada afganistanı gördüyseniz:

  • Belli iş birlikleri oluşturulması ya da anlaşmalar düzenlenmesi konusunda liderliği ele almanız gerekebilir.

Rüyada af görmek kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine alamet eder.

Rüyada günahlarının af olduğunu görmek amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, ticaret ehli kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada af çıktığını görmek o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına işarettir.

Rüyada afganistanua gitmek kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine yorulur.

Rüyada ağlayarak af dilemek zorlukların günden güne artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliden af dilemek kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada afrodit görmek vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada af dilemek kişinin her daim iyi anılacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments