Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kül olmuş ev görmek

Rüyada kül olmuş ev görmek

Rüyada kül olmuş ev görmek ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, sorunların günden güne azalacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, dertlerin artacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kül olmuş ev gördüyseniz:

  • Bazı konularda yavaşlamanız gerektiğini hissedebilirsiniz.

Rüyada evde kül görmek kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kül olmuş ev görmek aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, iş hayatında terfi alınacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kül taşımak birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine rivayet eder.

Rüyada kül atmak tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kül görmek zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına işarettir.

Rüyada odun külü görmek çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, malından ve parasından olacağına, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına inanılır.

Rüyada küllenmiş ateş görmek anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına inanılır.

Rüyada kül tablasının kırıldığını görmek rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments