Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada misafir doyurmak

Rüyada misafir doyurmak

Rüyada misafir doyurmak hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada misafir doyurmak gördüyseniz:

  • Değişime sıcak bakmanızda fayda var.

Rüyada misafir doyurmak dini vecibelerini yerine getireceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada örümceğin üzerinde dolaştığını görmek insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına inanılır.

Rüyada bebek doyurduğunu görmek elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada köpek dogum görmek çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılan doyurmak işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada biriyle sarmaş dolaş olmak iç sıkıntınızın azalacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına delalettir.

Rüyada yemek yiyip doymamak hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına rivayet eder.

Rüyada sarmaş dolaş görmek sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments