Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulakta pamuk görmek

Rüyada kulakta pamuk görmek

Rüyada kulakta pamuk görmek ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, gelirinin de artmayacağına, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına inanılır.

Rüyada kulakta pamuk gördüyseniz:

  • Karşımızdaki kişiye anlayışlı davranabilmek için çok fazla çaba harcamamız gerekebilir.

Rüyada kulak pamuğu görmek imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kulağa pamuk tıkamak ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına işarettir.

Rüyada kulakta pamuk görmek böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada pamuk dikmek şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına delalettir.

Rüyada pamuk yastık görmek hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, itibar kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada tarlada pamuk görmek aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pamuk ellemek yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, yardımın alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz pamuk görmek yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments