Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulak pamuğu görmek

Rüyada kulak pamuğu görmek

Rüyada kulak pamuğu görmek işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına işarettir.

Rüyada kulak pamuğu gördüyseniz:

  • Olan biten olaylar ya da işaretler bazı konularda boşa kürek çekiğinizi ya da gayretlerinizin boşa gideceğini gösteriyor olsa da, boşa gitmeyecek.

Rüyada kulakta pamuk görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, borçlarının biteceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kulağa pamuk tıkamak sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına yorulur.

Rüyada kulak pamuğu görmek hanesinin bollukla dolacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına delalettir.

Rüyada pamuk yediğini görmek herkesin desteğinin alınacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına tabir olunur.

Rüyada pamuk satmak daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada pamuk yastık görmek hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına rivayet eder.

Rüyada pamuk didiklemek başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine tabir olunur.

Rüyada pamuktan yatak görmek büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments