Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulakta kan görmek

Rüyada kulakta kan görmek

Rüyada kulakta kan görmek yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kulakta kan gördüyseniz:

  • Yeniliklere karşı açık bir tutum izleyebilirsiniz.

Rüyada kulağında kan görmek kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına işaret eder.

Rüyada kulak kan görmek ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, bazı sorunlar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada kulakta kan görmek eline geçen gelirin de çoğalacağına, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kulağından kan gelmek dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kulağından kan aktığını görmek hayatından nefret duygusunu atacağına, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine inanılır.

Rüyada kulağından kan geldiğini görmek kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına inanılır.

Rüyada kulaklıkla müzik dinlemek problemlere çözüm bulunacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada kulağından küpe çıkarmak eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments