Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulağından kan geldiğini görmek

Rüyada kulağından kan geldiğini görmek

Rüyada kulağından kan geldiğini görmek ters giden işlerin yoluna sokulacağına, rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada kulağından kan geldiğini gördüyseniz:

  • Sizi kötü göstermek isteyen kişiler fırsat bekliyor olabilir, imajınızı korumalısınız.

Rüyada kulağından kan geldiğini görmek insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kulağından kan gelmek işlerin devam edeceğine, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına yorulur.

Rüyada kulakta kan görmek karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına işarettir.

Rüyada kulağında kan görmek bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada kulak kan görmek bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına işaret etmektedir.

Rüyada kulağından kan aktığını görmek geniş rızık elde edeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin ağzından burnundan kan geldiğini görmek maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, sürekli bağırıp çağıracağına işaret etmektedir.

Rüyada bacak arasından kan geldiğini görmek emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments