Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada afganlı görmek

Rüyada afganlı görmek

Rüyada afganlı görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, sistemli şekilde başarıya koşacağına, eşler arasında bir soğukluk olacağına alamet eder.

Rüyada afganlı gördüyseniz:

  • Bitirmeniz gereken işler ya da tamamlamanız gereken görevler varsa, zamanında tamamlayabilmek ya da sözlerinizin arkasında durabilmek asına iki üç kere kontrol etmenizde fayda var.

Rüyada ölmüş birinden af dilemek kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, her zaman hak ettiğini alacağına yorulmaktadır.

Rüyada af dilendiğini görmek aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada af istemek gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada birini affetmemek çok sevineceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada afrika kıtasını görmek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına inanılır.

Rüyada ölüden af dilemek mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, ele geçen kazancın artacağına alamet eder.

Rüyada afrodit görmek hayallerinin peşinden gideceğine, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada afganlı görmek bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, kişinin iyi hale geleceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments