Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulak deliği görmek

Rüyada kulak deliği görmek

Rüyada kulak deliği görmek çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, bir akrabadan hata görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kulak deliği gördüyseniz:

  • İş kurmak veya iş bulmak gibi düşünceleriniz varsa bunu da karşıcinsten birisinden gelen yardımlarla halledeceksiniz.

Rüyada kulağında delik görmek üzüntülerin son bulacağına, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kulağı delik görmek dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada kulağını delik görmek sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, çevresinin genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kulağının delik olduğunu görmek iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, rahat bir dönem yaşanacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kulak deliği görmek neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine işaret eder.

Rüyada delik kulak görmek işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kulakta delik görmek hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, başarılarının eksilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada delik balon görmek ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments