Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulakta delik görmek

Rüyada kulakta delik görmek

Rüyada kulakta delik görmek insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, yeni işlere girişileceğine, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, ağız tadının da hep yerinde kalacağına, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, elinin sıkışacağına tabir olunur.

Rüyada kulakta delik gördüyseniz:

  • Kaldıraç bekliyor olsanız dahi, önünüzdeki engellerin bir an önce halledilmesi gerekiyor.

Rüyada kulak deliği görmek uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada kulağını delik görmek kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kulağında delik görmek karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kulağı delik görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, moralinin bozulacağına, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına işarettir.

Rüyada delik kulak görmek kendini bunu başaracağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, belaya ve derde düşeceğine işaret eder.

Rüyada kulakta delik görmek övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, yeni mallara kavuşacağına inanılır.

Rüyada kulağının delik olduğunu görmek sözlerinden çıkmayacağına, zor günlerin sona ereceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine yorulur.

Rüyada kapı deliğinden bakmak hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments