Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini ameliyat edilirken görmek

Rüyada kendini ameliyat edilirken görmek

Rüyada kendini ameliyat edilirken görmek deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, nasibin bollaşacağına, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini ameliyat edilirken gördüyseniz:

  • Sağlığınız iyi, son derece düzenlisiniz.

Rüyada ameliyat edilmek kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına delalettir.

Rüyada ameliyat edilen birini görmek emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine rivayet eder.

Rüyada ameliyat ettirmek hayata karşı zayıf davranmayacağına, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunu ameliyat ettirmek hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına yorulur.

Rüyada ameliyat edileceğini görmek evinin geçiminin zorlaşacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini ameliyat ettiğini görmek ferah bir eve geçileceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin ameliyat edildiğini görmek yeni bir karar alma sürecine girileceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına alamet eder.

Rüyada ameliyat edildiğini görmek eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments