Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulağının çekildiğini görmek

Rüyada kulağının çekildiğini görmek

Rüyada kulağının çekildiğini görmek rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, can sıkıntısının sona ereceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, kişinin adeta gençleşeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına delalettir.

Rüyada kulağının çekildiğini gördüyseniz:

  • Herhangi bir tatsızlık olmasa bile memnun olmayıp iş değiştirme planları yapmaya başlamanız olasıdır.

Rüyada kulağının çekildiğini görmek zorlukları teker teker aşacağına, mesleğinde çok başarılı olacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine yorulur.

Rüyada kulağı çekilmek işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çekip gitmek sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, belalı insanlara denk geleceğine, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelinlik giyip fotoğraf çekilmek hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına inanılır.

Rüyada tesbih çekip salavat getirmek hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada çekilmiş fotoğraf görmek değişik insanlarla karşılaşacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, işlerinin düşeceğine tabir olunur.

Rüyada kuyudan su çekip içmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada azı dişinin çekildiğini görmek kendisi için faydalı şeyler yapacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments