Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini arkasından görmek

Rüyada birini arkasından görmek

Rüyada birini arkasından görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, verimli işlere gireceğine, sevinileceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, korkulan bir şeyin başa geleceğine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine alamet eder.

Rüyada birini arkasından gördüyseniz:

  • Sevdiklerinizle başarılarınızı kutlayabilirsiniz.

Rüyada erkeğin arkasında namaz kılmak işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada imamın arkasında namaz kıldığını görmek sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada birinin arkasından konuşmak sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, problemlere çözüm bulunacağına rivayet eder.

Rüyada arkasından koşmak zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine yorulur.

Rüyada mürşidin arkasında namaz kılmak keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadın imamın arkasında namaz kılmak para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada arka kapı görmek insanlar tarafından tanınacağına, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına işarettir.

Rüyada arka dişini çekmek uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, çoluk çocuğa karışacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments