Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulağında altın küpe görmek

Rüyada kulağında altın küpe görmek

Rüyada kulağında altın küpe görmek birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kulağında altın küpe gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizi yönlendirmesine izin vermek istemeyebilirsiniz.

Rüyada kulakta altın küpe görmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına işarettir.

Rüyada kulağına altın küpe takmak kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kulağa altın küpe takmak ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, zarar edeceğine inanılır.

Rüyada kulağında altın küpe görmek verilen bütün emeklerin heba olacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine yorulur.

Rüyada birinin kulağına küpe takmak sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının kulağında küpe görmek eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına delalettir.

Rüyada kocasının kulağında küpe görmek sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına işarettir.

Rüyada kulağındaki küpeyi kaybetmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments