Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulağın yırtıldığını görmek

Rüyada kulağın yırtıldığını görmek

Rüyada kulağın yırtıldığını görmek bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, her daim temkinli olacağına, sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına rivayet eder.

Rüyada kulağın yırtıldığını gördüyseniz:

  • Başkalarına yapacağınız jestler veya yardımlar diğerlerinin gözünde değer kazanmanızı sağlayabilir.

Rüyada kulağın yırtıldığını görmek işlerden hayır gelmeyeceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kulak yırtılması görmek rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, aile içinde bazı gerginlikler olacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine delalet eder.

Rüyada kağıt yırttığını görmek yüksek mevkilerde işlere gireceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, düşmanlıkların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada yırtılmış kıyafet görmek işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına alamet eder.

Rüyada duvar kağıdının yırtıldığını görmek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Rüyada gelinliğinin yırtıldığını görmek insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine işaret eder.

Rüyada yırtılmış çanta görmek çok zor durumlara düşeceğine, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada para yırtıldığını görmek çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments