Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizin çekildiği görmek

Rüyada denizin çekildiği görmek

Rüyada denizin çekildiği görmek gelirinden yana memnun olacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, lüksüne de lüks katacağına, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına yorulur.

Rüyada denizin çekildiği gördüyseniz:

  • Karşı taraftaki kişiler belli durumların inceliklerini kavramış olmasalar bile, olaylar veya konular hakkındaki yorumlarını dinlemekte fayda var.

Rüyada deniz sularının çekildiğini görmek Allah’ın yolundan gideceğine, daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine, yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına alamet eder.

Rüyada denizin çekildiğini görmek çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizin çekilmesi görmek hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına inanılır.

Rüyada denizin geri çekildiğini görmek hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizlerin çekildiğini görmek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çekilen deniz görmek geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, büyük bir işin sahibi olacağına delalettir.

Rüyada deniz suyunun çekildiğini görmek attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine işarettir.

Rüyada denizin suyunun çekildiğini görmek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments