Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kül olmak

Rüyada kül olmak

Rüyada kül olmak ardından bu kişiye açılacağına, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, arzuların gerçekleşeceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kül olmak gördüyseniz:

  • Karşı taraf üzerinde uzun süreli etkileri olabilecek kararlar alamamanızda fayda var.

Rüyada sigaranın külünü görmek arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada kül olmuş ev görmek ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kül tablasının kırıldığını görmek orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, umutlarının yarım kalmayacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına delalettir.

Rüyada kül taşımak bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına tabir olunur.

Rüyada kül tablası kırmak bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine inanılır.

Rüyada yanan kül görmek iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada odun külü görmek uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine delalettir.

Rüyada beyaz kül görmek hayattan her istediğini alacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments