Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küflü halı görmek

Rüyada küflü halı görmek

Rüyada küflü halı görmek bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, hayır getirecek yollara girileceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine delalettir.

Rüyada küflü halı gördüyseniz:

  • Doğru şeyleri yapmaya çalışırken yeni sorumluluklar üstlenebilirsiniz.

Rüyada küflenmiş halı görmek beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, yeni işler yapılacağına alamet eder.

Rüyada küflü halı görmek hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine alamet eder.

Rüyada küflenmiş pasta görmek gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına tabir olunur.

Rüyada küflü simit görmek kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, hayatının ağzının tadına göre olacağına, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına yorulur.

Rüyada küflü ev görmek kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına alamet eder.

Rüyada küflenmiş ekmek karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine delalet eder.

Rüyada küflü makas görmek kötü yollara gireceğine, başına uğursuzluklar geleceğine, kendisiyle de gururlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada küflenmiş ekmek yemek zor ve karamsar günler geçireceğine, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments