Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük yeşil erik görmek

Rüyada küçük yeşil erik görmek

Rüyada küçük yeşil erik görmek takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, kendisini işine veremeyeceğine, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, yarınlarına inanacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine alamet eder.

Rüyada küçük yeşil erik gördüyseniz:

  • Müsrif bir yapıya sahipsiniz.

Rüyada küçük yeşil erik görmek atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük erik görmek kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına işarettir.

Rüyada küçük erik yemek büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dalda yeşil erik görmek mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, yapacağı o işi onaylamayacağına, aksiliklerin bu sayede aşılacağına yorulur.

Rüyada yeşil erik yemek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, rekabet edebilme gücünün artacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçtan yeşil erik koparmak çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, daha fazla kazanç getireceğine işarettir.

Rüyada yeşil erik ağacı görmek çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil erik toplamak kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments