Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçtan yeşil erik koparmak

Rüyada ağaçtan yeşil erik koparmak

Rüyada ağaçtan yeşil erik koparmak kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, kendisine kızacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçtan yeşil erik koparmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, toplum içindeki duruşunuzu veya kariyerinizi ilgilendiren konularda sürprizlerle karşılaşabilir veya sürpriz çıkışlar yapabilirsiniz.

Rüyada ağaçtan yeşil erik yemek alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada ağaçtan yeşil erik toplamak sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine inanılır.

Rüyada yeşil erik ağaçları görmek başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, yakında işlerinin aksayacağına işaret eder.

Rüyada ağacında yeşil erik görmek ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, geçimin daha kolay hale geleceğine, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil erik ağacı görmek güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil erik ağacına çıkmak aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, çalıştığına değeceğine, aydınlık bir yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağaçtan yeşil erik koparıp yemek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada ağaçtan yeşil erik koparmak hep dinç ve genç kalacağına, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments