Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil erik ağacı görmek

Rüyada yeşil erik ağacı görmek

Rüyada yeşil erik ağacı görmek geçim derdinin baş göstermeyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, en gösterişli arabalara bineceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil erik ağacı gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda istikrarı sağlamak için çaba sarf etmelisiniz.

Rüyada ağaçtan yeşil erik toplamak hayatını yoluna koymaya, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçtan yeşil erik yemek rızıksız kalacağına, terfi alamayacağına, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına inanılır.

Rüyada ağaçtan yeşil erik koparıp yemek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine inanılır.

Rüyada yeşil erik ağacına çıkmak çok büyük mutluluklar duyulacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına delalet eder.

Rüyada ağaçtan yeşil erik koparmak çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına işaret eder.

Rüyada yeşil erik ağaçları görmek bazı pişmanlıklar yaşayacağına, işini büyüteceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada ağacında yeşil erik görmek büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçta yeşil erik görmek iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, kişinin kafasının rahat edeceğine, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments