Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük yatak görmek

Rüyada küçük yatak görmek

Rüyada küçük yatak görmek bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, kişinin can derdine düşeceğine, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük yatak gördüyseniz:

  • Alışılmadık fikirler maddi, manevi veya fiziksel anlamda size yardımcı olacağa benziyor.

Rüyada yatakta küçük yılan görmek daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük yatak görmek çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük köpek yavrusu görmek sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, işlerin iyiye gideceğine, hayata küsecek duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada küçük erkek organı görmek helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine delalettir.

Rüyada evlenmeksizin küçük bir çocuğu olduğunu görmek gönlünün rahata ereceğine, güzel haberler alınacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına inanılır.

Rüyada küçük kavun görmek sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına işarettir.

Rüyada küçük yaşta hamile olmak işlerinde verimin artacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, ana baba sözü dinlemeye işarettir.

Rüyada arabayla küçük çocuğa çarpmak işlerinde çok başarılı olacağına, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments