Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük balık yemek

Rüyada küçük balık yemek

Rüyada küçük balık yemek iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, gerekirse özür dileneceğine, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada küçük balık yemek gördüyseniz:

  • Çevrenizde sizin beğeninizi kazanmak için çırpınan, karşı cinsten bir sürü kimse olabilir.

Rüyada küçük balık yemek zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada küçük kırmızı balık görmek her şeyin ters gideceğine, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük balıklarla yüzmek mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, büyük bir özgüven kazanılacağına, ticarette başarılı olacağına delalet eder.

Rüyada büyük küçük balıklar görmek kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına inanılır.

Rüyada akvaryumda küçük balık görmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada renkli küçük balık görmek kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, ters giden olayların düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada yüzen küçük balık görmek makam sahibi olacağına, yükseleceğine, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada küçük mavi balık görmek ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments