Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tüpü açık unutmak

Rüyada tüpü açık unutmak

Rüyada tüpü açık unutmak sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, onların başarıları ile övüneceğine, duaların kabul olacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine delalet eder.

Rüyada tüpü açık unutmak gördüyseniz:

  • Keyifsiz konulardan bahsetme eğiliminde olursanız, karşı tarafın isteksizliğini ya da kayıtsızlığını kişisel algılamamanızda fayda var.

Rüyada tüpü açık unutmak ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına delalet eder.

Rüyada tüpü açık bırakmak düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına işaret etmektedir.

Rüyada musluğu açık unutmak gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, kendi ailesi ile de arasının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada dükkanı açık unutmak işlerinin duracağına, düşünceli ve dalgın olacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kapıyı açık unutmak sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine delalet eder.

Rüyada ocağı açık unutmak rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, makam edineceğine, itibar kazanacağına, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına tabir olunur.

Rüyada tüpün patlamasını görmek çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye rivayet etmektedir.

Rüyada tüpü söndürmek kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments