Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ufak timsah görmek

Rüyada ufak timsah görmek

Rüyada ufak timsah görmek durumun değişmesine, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, atılan adımların sıkıntı yaratacağına yorulur.

Rüyada ufak timsah gördüyseniz:

  • Özgürce hareket ediyorsunuz.

Rüyada ufak timsah görmek başarı için yılmadan çalışılacağına, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına inanılır.

Rüyada irili ufaklı yılan görmek sıkıntılarını çözeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, esenlik bulup, mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada ufak taş görmek güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına işaret eder.

Rüyada ufak su dökmek problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, ortağından ayrılacağına, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına işarettir.

Rüyada ufak böcekler görmek yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine delalettir.

Rüyada irili ufaklı balık görmek büyük bir başarıya ulaşılacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ufak taşlar görmek elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına yorulur.

Rüyada ufak erkek çocuğu görmek heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments