Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine simit almak

Rüyada birine simit almak

Rüyada birine simit almak mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, rızkın çoğalacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, hata ve günah işlemekten uzak duracağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine işarettir.

Rüyada birine simit almak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır görmediğiniz kişileri görmeniz olumsuzlukların olumluya çevrilmesinde etkili olabilir.

Rüyada simit paylaşmak başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, iyileşeceğine rivayet eder.

Rüyada biriyle simit yemek sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine delalettir.

Rüyada çok simit almak mutluluğun ve kazancın daim olacağına, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada simit yapmak sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına alamet eder.

Rüyada fırında simit görmek sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada simit satan görmek içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına inanılır.

Rüyada simit koklamak uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine delalettir.

Rüyada bayat simit görmek aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments