Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük renkli yılan görmek

Rüyada küçük renkli yılan görmek

Rüyada küçük renkli yılan görmek amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına yorulur.

Rüyada küçük renkli yılan gördüyseniz:

  • Planlarınızın planlandığı şekilde gitmemesi sizi üzmesin.

Rüyada küçük renkli yılan görmek hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine tabir olunur.

Rüyada renkli küçük yılan görmek gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine rivayet eder.

Rüyada renkli küçük kuşlar görmek hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına delalet eder.

Rüyada renkli küçük balık görmek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada renkli küçük taşlar görmek saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına rivayet eder.

Rüyada küçük renkli taşlar görmek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine işarettir.

Rüyada küçük renkli balık görmek mal mülk sahibi olunacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada küçük renkli balıklar görmek dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments