Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük kızla evlenmek

Rüyada küçük kızla evlenmek

Rüyada küçük kızla evlenmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, elini haramdan uzak tutacağına delalet eder.

Rüyada küçük kızla evlenmek gördüyseniz:

  • Gelişmenizi, ilerlemenizi veya yönünüzü değiştirmenizi sağlayabilecek bir şans yakalayabilirsiniz.

Rüyada küçük bir kızın evlendiğini görmek gönlünce bir hayata kavuşacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına yorulur.

Rüyada küçük kızla evlenmek işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada evlenmeksizin küçük bir çocuğu olduğunu görmek kötü günlerinden kurtulacağına, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına inanılır.

Rüyada kendinden küçük bir erkekle evlenmek özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendinden küçükle evlenmek maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına alamet eder.

Rüyada küçük biriyle evlenmek hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine rivayet eder.

Rüyada yaşça küçük biriyle evlenmek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendinden küçük biriyle evlendiğini görmek daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments