Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının küçüklüğünü görmek

Rüyada kızının küçüklüğünü görmek

Rüyada kızının küçüklüğünü görmek söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızının küçüklüğünü gördüyseniz:

  • Bazı işleri halletme biçiminizi değiştirebilirsiniz.

Rüyada kendi kızının küçüklüğünü görmek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada küçük bir kızın ağladığını görmek çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, aile içinde geçiminin zorlaşacağına, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada küçük bir kızın öldüğünü görmek sırların ortaya çıkmasına, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına delalettir.

Rüyada küçük kızın öldüğünü görmek kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, elde edilecek menfaatlere, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızını küçük görmek yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, bereketin ve verimin geleceğine delalet eder.

Rüyada küçük kızı hamile görmek güzel günler yaşanacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına alamet eder.

Rüyada küçük kızı öpmek sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine işarettir.

Rüyada küçük kıza yardım etmek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments