Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük karıncalar görmek

Rüyada küçük karıncalar görmek

Rüyada küçük karıncalar görmek hayatının bir anda cennete döneceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada küçük karıncalar gördüyseniz:

  • Aileniz ya da yakınlarınızla ilgili, yanıltıcı veya hayalci yaklaşımlar içerisinde olabilirsiniz.

Rüyada küçük karınca görmek hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına delalettir.

Rüyada küçük karıncalar görmek sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük siyah karınca görmek dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına rivayet eder.

Rüyada kafada karınca görmek çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, keyfinin ve neşesinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yatakta karınca sürüsü görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine delalettir.

Rüyada üzerimde karınca görmek zorlukların ve engellerin aşılacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına delalet eder.

Rüyada karıncanın üzerinde gezdiğini görmek eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına rivayet eder.

Rüyada bacaklarında karınca görmek ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments