Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafada karınca görmek

Rüyada kafada karınca görmek

Rüyada kafada karınca görmek daha fazla gelir sahibi olunacağına, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, geleceğe dair planlar yapacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, planlarının gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafada karınca gördüyseniz:

  • Daha çok kişiliğinizde meydana gelebilecek olan gelişmeler canınızı sıkabilir.

Rüyada kafasında karınca görmek rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına rivayet eder.

Rüyada kafada karınca görmek eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına delalet eder.

Rüyada karıncalı su içmek nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kulağında karınca görmek bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, rüya sahibinin elinin darlaşacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına delalettir.

Rüyada toplu halde karınca görmek sorunların yeni sorunlar doğuracağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine delalet eder.

Rüyada karınca ezmek zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, onu darda bırakmayacağına tabir olunur.

Rüyada ölü üzerinde karınca görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada karınca ve karınca yuvası görmek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments