Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzerimde karınca görmek

Rüyada üzerimde karınca görmek

Rüyada üzerimde karınca görmek huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, çok güzel bir evlilik yapılacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, rızkın genişleyeceğine, bu sayede rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına delalettir.

Rüyada üzerimde karınca gördüyseniz:

  • Geçmişle bağlantılı problemlere çözümler getirebilirsiniz.

Rüyada karıncanın uçtuğunu görmek ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada atlı karıncaya binmek ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada karınca ve şeker görmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine işaret eder.

Rüyada elde karınca görmek aile hayatı içinde mutlu olunacağına, hayata karşı zayıf davranmayacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada karıncalara su vermek herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ekmeğin içinde karınca görmek sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, yüzlerin asılacağına işaret etmektedir.

Rüyada karıncaya basmak illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına delalet eder.

Rüyada yürüyen karınca görmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, şanssızlık yaşanacağına, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments