Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük hediyeler almak

Rüyada küçük hediyeler almak

Rüyada küçük hediyeler almak elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, emeklerin boş yere harcanacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük hediyeler almak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı şeyleri yerine getiremeyeceğini veya getirmek istemediğini anlamanız gerekiyor.

Rüyada küçük altın hediye almak geçmişin kötü izlerinin silineceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına işaret eder.

Rüyada küçük hediyeler almak keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine inanılır.

Rüyada küçük hediye paketi görmek eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinden küçük bir çanta hediye almak belki ölümler görüleceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, kazancın yarı yarıya artacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük köpek hediye almak hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına inanılır.

Rüyada küçük taş atmak büyük tartışmaların sonlanacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük su dökmek ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada kendinden küçük birini dövmek atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, bir sebeple ortaklığın bozulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments