Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük el çantası görmek

Rüyada küçük el çantası görmek

Rüyada küçük el çantası görmek gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine alamet eder.

Rüyada küçük el çantası gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlardan uzak durun.

Rüyada küçük el çantası görmek bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük çanta görmek daha fazla gelire kavuşacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına işarettir.

Rüyada birinden küçük bir çanta hediye almak yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine rivayet eder.

Rüyada küçük çanta almak aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, hayallerinin yıkılacağına inanılır.

Rüyada el çantası bulmak saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada elinde çanta görmek girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, kurtuluşa ereceğine, hak yolundan uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada deri el çantası görmek büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine alamet eder.

Rüyada eli çantalı adam görmek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments