Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük çanta görmek

Rüyada küçük çanta görmek

Rüyada küçük çanta görmek yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, çok büyük menfaatler kazanacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine yorulur.

Rüyada küçük çanta gördüyseniz:

  • Sürekli bir ilişki içindeyseniz ya da evliyseniz, bazı kavga veya kıskançlıklar hayatınızı bozabilir.

Rüyada küçük el çantası görmek hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinden küçük bir çanta hediye almak keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına delalettir.

Rüyada küçük çanta görmek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük çanta almak çalışmalarının artacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine alamet eder.

Rüyada elinde çanta taşımak kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, karanlığın biteceğine, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir çanta kağıt para görmek çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada poşet çanta görmek üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, günahlarının affedileceğine alamet eder.

Rüyada kaybolan çantayı aramak atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments