Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çantanın koptuğunu görmek

Rüyada çantanın koptuğunu görmek

Rüyada çantanın koptuğunu görmek rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çantanın koptuğunu gördüyseniz:

  • Daha atak olmanız gerekiyor.

Rüyada çantanın kaybolduğunu görmek belalı kimselerle karşılaşacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine inanılır.

Rüyada mavi çanta görmek yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, işlerinin büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çanta seçmek işte de mutlu olunacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, kişinin daha çok kazanacağına yorulur.

Rüyada omuz çantası görmek çocuklar gibi şen olacağına, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına işarettir.

Rüyada kırmızı deri çanta görmek büyük bir saygınlık kazanacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına tabir olunur.

Rüyada çantaya para doldurmak yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, evliyse çocuk sahibi olacağına, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Rüyada çanta düşürmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına yorulur.

Rüyada çanta mağazası görmek sevilen bir kişi ile tartışılacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, hayırlı bir yuva kurulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments