Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük at görmek

Rüyada küçük at görmek

Rüyada küçük at görmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine inanılır.

Rüyada küçük at gördüyseniz:

  • Gereksiz harcamaları kesmelisiniz.

Rüyada küçük at görmek verilen emeklerin karşılığını bulacağına, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, rütbe alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük beyaz at görmek işinde çok büyük bereket göreceğine, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine işaret eder.

Rüyada beyaz küçük at görmek kudretli ve hikmetli kimse olacağına, çok büyük kazanç sağlanacağına, istediği herşeye kavuşacağına delalettir.

Rüyada renkli küçük balık görmek uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, şansın ve bahtının da açılacağına, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına delalet eder.

Rüyada küçüklük resmini görmek alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, kişinin yasa düşeceğine, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına yorulur.

Rüyada ölmüş küçük bebek görmek her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada küçük ampul görmek sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük yarasa görmek çok resmi görevlerde bulunacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments